Les Sources betyder kilderne på fransk, hvilket på mange måder er beskrivende for stedet. Kilden som løber ned igennem bebyggelsen giver liv til områdets vegation. Vores store dejlige pool er “kilden” til mange timers afslapning for både voksne og børn.

Residence Les Sources er bygget i 1990 og består af 42 terrassehuse – tegnet af en fransk arkitekt med respekt for byen og dens arkitektur. Le Broc er placeret  på  bjergskråningen (450 moh) over  VAR-floden på grænsen mellem kysten ved Nice og de storslående bjerge ved naturområdet Mercantour. Frem til 1860 hvor VAR-floden var grænsen til Italien var Le Broc forsvars- og overvågningssted – en karakteristisk landsby fæstning.

Fra 1900-tallet hvor industrialiseringen og turistudviklingen tog fart i Nice og Cannes, skabt af den engelske aristokrati søgte befolkningen i Le Broc, som mange andre i de små landsbysamfund mod kysten. I begyndelse af 1950’erne står byen næsten øde og skolen er ved at lukke med sine kun 9 elever.

Siden er tendensen gået i retningen med mere livskvalitet, harmoni med naturen og de bedre livsbetingelser i de landlige omgivelser – har byen Le Broc udviklet sig til at have 1.400 indbyggere, en nyere skole og i 2012 blev et helt nyt kultur hus med egen koncertsal med plads til 250 taget i brug. Byen kan tilbyde 3 resturanter, egen Tabac og i den lokale épicier møder du den lokale købmand. Le Broc har et rigt kultur liv med ugentlig boule-tuneringer, en årlig byfest i august samt samarbejde med nabobyerne Carros Village og Gatteries om udbud af klassisk fransk teater, musik og anden underholdning.

Her kun 20 km nord fra den pulsserende Riverra er et framragende klima – behageligt om foråret/efteråret og ikke for varmt om sommeren. Rigeligt med frisk luft, rent vand som kan drikkes fra hanen. Om du er til vandreture i bjergene eller en cykeltur i Cote d’ Azur er Le Broc centralt placeret for store naturoplevelser.

Vil du opleve charmerende Nice, filmfestivalens mekka Cannes, fyrstedømmet eller F1 i Monaco, storslåede Grand Canyon du Verdon eller andre perler så ligger Le Broc centralplaceret – velkommen til vidunderlig ferie.

Kontakt os

Prisen for leje af huset varierer fra 3.100 – 5.950 pr. uge. Lejeperioden er juni – august fra lørdag til lørdag. Lejen er i den periode inkl. fri wifi, strøm og vand, dertil kommer obligatorisk slutrengøring på 50 €.

Kontakt oplysninger

Lisbeth & Jesper Torp
Frejasvej 5, 8600 Silkeborg
mobil 40 886 886
torpforsikring@gmail.com